fredag 28 april 2017

Veckobrev


Hej!

Nu är det full fart framåt innan det är dags för sommarlov. Vi börjar se mållinjen men innan vi kan korsa den har vi en hel del roliga och spännande saker kvar att lära oss. Under tiden som är kvar fram till sommarlovet är det flera klämdagar och röda dagar. Nästa vecka på måndag är skola och fritids stängt eftersom det är första maj. Skolan börjar som vanligt 8.20 på tisdag den 2 maj. Totalt har vi nu 26 skoldagar kvar innan vi är i mål och får njuta av ett skönt sommarlov.

Den här veckan har vi jobbat med bokstaven J och olika sätt som ord med ”j” kan stavas. I matematiken tränar vi vidare på subtraktion med tiotalsövergång. Vi har också börjat med temat våren och lärt oss om vårtecken och vårblommor. I pratade vi om valborg och eleverna fick måla valborgsbrasor. Dessa hänger i klassrummet, ta gärna en titt. J

I tisdags åkte klassen till Midgårdsbadet tillsammans med Bonnie och Harrien. Det hade gått superbra för alla att simma!

Bildresultat för valborgsbrasa tecknadNästa vecka jobbar vi på som vanligt. Eleverna har idrott enligt schema – kom ihåg ombyte och handduk. Läsläxan är kapitel 23 och läxan ska vara tillbaka i skolan på onsdag den 3 maj.

Ha en skön valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar