fredag 7 april 2017

Veckobrev


Hej!

Efter en rolig och lärorik vecka är det nu dags för ett välförtjänt påsklov.  Fritids har öppet måndag – torsdag nästa vecka för de barn som har anmält att de kommer. Glöm inte att meddela fritids om det blir några förändringar. Skolan börjar igen tisdag 18 april kl: 8.20.

Eleverna har inte fått någon ”vanlig” läsläxa under lovet. Däremot har de fått med sig ett läsbingo. Det är ett frivilligt läsbingo men eleverna gynnas bara av att träna på att läsa även på loven. Läsbingot lämnas in på tisdag efter lovet.

Under veckan har vi jobbat med en hel del matte. Vi har avslutat kapitel 2 där eleverna har tränat på olika strategier för att räkna addition med talen 0-20. Vi har också börjat tränat på problemlösning. På svenskalektionerna har vi jobbat med bokstaven G. Eleverna har också tränat på den röda tråden som ska finnas när man skriver berättelser. Vi har också pratat om påsken och pysslat påskkort.

Efter påsk rullar allting på som vanligt. Grupp 2 har idrott direkt på tisdag och grupp 1 på onsdag. Vecka 17 är det simning på idrotten. Vi kommer åka till Midgårdsbadet den 25 april, vi simmar mellan kl: 9-10. Jag återkommer med mera information när det börjar närma sig.

Onsdag 26 april kl: 18.00 är det föräldrasamråd. Då är det en öppen frågestund om ni har något ni undrar över. Alla frågor ska anmälas till Carola i förväg via mejl: carola.sjodin@sigtuna.se.

Bildresultat för påsklov tecknad
Till sist vill vi i personalen önska en skön påsk! Vi hoppas alla får vila och äta mycket påskgodis J

Hälsningar Anna och Bonnie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar