fredag 10 februari 2017

VeckobrevHej!
I måndags hade jag första omgången av utvecklingssamtal. Både jag och era barn tackar för de givande samtalen vi har haft. Nästa vecka fortsätter samtalen. Hör gärna av er om ni har några reflektioner och tankar kring hur vi kan förbättra samtalen till nästa gång.

Vintern verkar vara på besök ett litet tag igen med snö och kyla. Det betyder att det är varma kläder på som gäller. Kolla på morgonen om ditt barn har lämpliga kläder för dags väder. Vi är ute på rasterna  och leker och  har roligt. Har man inga täckbyxor kan man tyvärr inte vara med och exempelvis åka pulka.

Den här veckan har vi haft mycket KRUT prat och jobbat med det. Det har varit en orolig vecka med en hel del konflikter. Idag fredag har det varit veckans bästa dag, så jag hoppas nästa vecka fortsätter i samma stil. J Nästa vecka är det ju alla hjärtans dag och det uppmärksammar vi genom temat vänliga veckan där vi jobbar med KRUT hela veckan.

Den här veckan har vi repeterat bokstäverna  Ä, K, Å och U. Vi har också haft fullt fokus på klockan. Istället för läsläxa har eleverna en stencil som handlar om att rita tim- och minutvisare. Läxan vill jag ha tillbaka på onsdag nästa vecka.

Nästa vecka jobbar vi på som vanligt. Vi har en vikarierande idrottslärare som heter Tim så glöm inte idrottskläder och handduk.

TREVLIG HELG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar