fredag 24 februari 2017

Veckobrev


Relaterad bildHej!

Då har vi kommit fram till det efterlängtade sportlovet. Nästa vecka är eleverna lediga från skolan. Fritids har verksamhet för de elever som anmält att de kommer vara där. Glöm inte att meddela fritidspersonalen om det blir några förändringar. Skolan startar igen måndagen den 6 mars kl. 8.30. Jag hoppas alla får njuta och ladda batterierna inför resten av den här terminen. J

I tisdags hade vi besök av polisen i åk 1. Det var jättelyckat och jag upplever att eleverna uppskattade besöket. Vi tackar Maxs mamma så mycket som ordnade detta. Eleverna ställde massor med frågor och fick titta på och sitta i polisbilen. På bloggen har jag lagt upp bilder från besöket.

Förutom det har vi jobbat med bokstaven P på olika sätt. Eleverna har exempelvis fått skapa kollage i appen Pic Collage med så många ord som börjar på P som de bara kunde komma på. På matematiklektionerna har vi arbetat med talen upp till 20 och tränat på addition och subtraktion. Lite knepigt tycker nog några elever att det är, men vi tränar vidare.

Efter sportlovet börjar Evelina Mässing arbeta som idrottslärare på skolan. Eleverna fick läsläxa i går torsdag och den vill jag ha tillbaka på onsdag 8 mars.

Ha ett skönt sportlov!
Hälsningar Anna, Bonnie, Sussi och Catarina
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar