fredag 17 februari 2017

Veckobrev


Bildresultat för kompisar tecknatHej!

 

Den här veckan har vi alla i F-3 tänkt på att vara lite extra vänliga mot varandra eftersom vi har haft tema vänliga veckan. Vi har jobbat extra mycket med KRUT under veckan och pratat om hur man är en bra kompis, klasskompis och hur man kan göra när man har svikit en kompis för att ge några exempel. Vänliga veckan avslutades idag med lite film mys.
Förutom det har eleverna under veckan jobbat med bokstaven H. De har fått träna på sammansatta ord genom att göra kollage i appen Pic Collage. I veckan har vi också börjat jobba i vår nya mattebok: Favorit 1b. Nu tar vi steget vidare och lär oss räkna med större tal. Den här veckan har vi jobbat med talen 13, 14 och 15. Vi tar en paus från arbetet med klockan nu, men fortsätt gärna träna på hel- och halvtimme hemma.
Nu har nästan alla elever haft sina utvecklingssamtal. Jag tycker eleverna har genomfört sina samtal jättebra! Alla har varit delaktiga och berättat om sitt lärande. Vi lärare upplever också att Keynote presentationerna har fungerat väldigt bra. Hör gärna av er vad ni tycker.
Nästa vecka jobbar vi vidare, sista veckan innan det är dags för sportlov. Kom ihåg att returnera lappen från fritids med sportlovstider. Eleverna har kapitel 17 i läsläxa till onsdag och idrott som vanligt på tisdag eller onsdag.

Trevlig helg!
Hälsningar
Anna, Bonnie, Sussi och Catarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar