fredag 14 oktober 2016

Veckobrev


Bildresultat för bokstaven L tecknadHej! 

 

Just nu är det många barn som hostar och snörvlar: tiden för förkylningar är här. Den här veckan har det varit flera vuxna som varit sjuka. Vi som har varit på plats har kämpat på för att allting ska rulla på och fungera så bra som möjligt. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men det brukar bli bra ändå. P.g.a. sjukdom får eleverna sin läsläxa först idag fredag, men jag hoppas det går bra ändå. Eleverna har varit jätteduktiga och tålmodiga under veckan som gått. J

 

Under veckan har vi jobbat med bokstaven L på olika sätt. På matematiken har vi introducerat subtraktion och tränat på att berätta räknesagor till bildsekvenser. Vi har också gjort höstpyssel som hänger på väggen i klassrummet.

 

Nästa vecka händer det ingenting speciellt utan vi jobbar på enligt schema. På onsdag eftermiddag kommer vi att få besök av några elever från åk 6 som kommer hjälpa till med att lyssna på läsläxan. Eleverna har idrott som vanligt på tisdag (grupp 2) och onsdag (grupp 1). Glöm inte läsläxan till onsdag.

 

Som ni säkert har sett går det löss på skolan just nu. Jag skulle önska att ni  under helgen kammar igenom era barns hår med en luskam. Gör alla det kan lössen vara borta tills på måndag. Det hänger information vid ytterdörren om ni vill läsa mera.

 

Till sist vill jag påminna om Skolinpektionens enkät om trygghet och trivsel som ni fick information om på utvecklingssamtalet. Gå in på www.skolinspektionen.se/skolenkaten Koden för vår skola är: uTwNZ9.

 

Trevlig helg!

Hälsningar Anna, Bonnie och Sussi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar