fredag 21 oktober 2016

Veckobrev


Hej!

 

Ännu en vecka har sprungit förbi. I onsdags hade vi besök av några elever från åk 6 som hjälpte till med att lyssna på läsläxan och läste böcker för eleverna i åk 1. Både eleverna i åk 1 och i åk 6 tyckte det var jätteroligt och det var en lyckad lektion! J Nu har eleverna s. 32-35 i läsläxa till på onsdag.

 

Under veckan har vi jobbet med bokstaven E och ordbilderna du och den. Eleverna har också tränat på att skriva fakta om rådjur på sina ipads och lärt sig om svampar. På matematiklektionerna har vi arbetat med pengar och räknat både addition och subtraktion med hjälp av pengar.

 

Nästa vecka, som är sista veckan innan höstlovet blir lite speciell.

 • På måndag kommer vi uppmärksamma FN – dagen.
   
 • På tisdag är det aktivitetsdag för lågstadiet. Vi ses som vanligt kl. 8.20 och har en kort samling. Därefter går vi tillsammans till Pinbacksskogen. Vi kommer ha fruktstund i skogen så en frukt eller en smörgås är ok att ha med sig. Vattenflaska och något varmt att dricka kan också vara bra att ha med sig. Godis, bakverk och saft lämnas hemma! Tänk på att vi kommer vara utomhus så varma kläder och skor efter väder behöver eleverna ha på sig. Vi går tillbaka till skolan ca 10.30 och äter lunch som vanligt. • Eftersom det är aktivitetsdag på tisdag kommer hela klassen ha idrott på onsdag istället!
   
 • torsdag är det den internationella nalledagen. Då får eleverna ha med sig en nalle eller något annat kramdjur eller någon annan leksak som de vill visa för resten av klassen. Eleverna kommer få träna på att presentera och berätta om det de har tagit med sig. Kramdjuren/leksakerna kommer vi förvara i klassrummet under dagen.
  Vecka 45 är det höstlov från skolan. Fritids är öppet tisdag – fredag. Glöm inte att lämna in lappen där ni meddelar vilka tider ditt barn kommer vara på fritids under lovet.
   
  Trevlig helg!
   
  Hälsningar Anna, Bonnie och Sussi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar