fredag 2 juni 2017

Veckobrev


Hej!

Nu är det juni och sommaren är officiellt här. Det är bara fem skoldagar kvar innan sommarlovet börjar. Här kommer viktig info om de sista dagarna:


 • Måndag 5 juni är det klämdag. Fritids har öppet för de som har anmält närvaro.
 • Tisdag 6 juni – röd dag. Skola och fritids är stängt.
 • Onsdag 7 juni är det ingen idrott. Däremot om vädret är med oss kommer vi göra någon uteaktivitet på eftermiddagen.
 • Torsdag 8 juni och fredag 9 juni är det vanliga skoldagar. Simningen är tyvärr inställd! På fredag och måndag kommer vi städa klassrummet. Då behöver eleverna ha med sig en väska eller en påse att ta hem sina saker i.
 • Måndag 12 juni har vi lektioner som vanligt fram till kl. 12.30. Då är det dags för den traditionella brännbollsmatchen mellan lärarna och åk 6. Då går vi ner till Sätunaparken och hejar på alla som spelar. När matchen är slut går vi tillbaka till skolan.
 • Sommaravslutningen äger rum den 13 juni kl. 8.30. Hela skolan börjar med gemensam avslutning på skolgården. Efteråt går vi till klassrummet och avslutar tillsammans. Efter avslutningen går eleverna antingen hem eller stannar kvar på fritids.
   
  Den här veckan har eleverna jobbat riktigt bra. De har skrivit berättelser, jobbat med udda och jämna tal, lärt sig om tiotal och ental, lärt sig om djuren på bondgården och gjort experiment där de har tagit reda på vilka föremål som är magnetiska och varför.
   
  Trevlig helg!
   
  Hälsningar Anna och Bonnie Relaterad bild

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar