fredag 9 september 2016

Veckobrev


Bildresultat för barn som simmar tecknadHej!

 

I måndags rivstartade vi veckan med både skolfotografering och simning. Skolfotograferingen drog ut på tiden men eleverna var tålmodiga och duktiga. Det här gjorde att vi blev lite sena till simningen men det gick bra ändå. Det var jätteroligt att se hur barnen plaskade och skrattade i vattnet. Alla var jätteduktiga både på bussen till och från Midgårdsbadet och i bassängen. Däremot önskar Rami att ni föräldrar simtränar med era barn så att de inte glömmer bort det som de har lärt sig. Nästa gång vi åker och simmar från skolan är inte före i vår.

 

Under veckan har vi jobbat med bokstaven M och ordbilden SER. I onsdags hade vi genomgång av läsläxan. Det märktes att alla elever hade tränat ordentligt hemma J Glöm inte bort att lägga läxpärmen i väskan på onsdagar. På torsdagar får eleverna en ny läxa. Nu är det kapitel 2 som är läxa.

 

På matematiken har vi jobbat med siffrorna 2 och 3. Nästa vecka väntar arbete med de knepiga begreppen fler än, färre än och lika mycket.

 

Viktigt att komma ihåg:

 • Föräldramöte onsdag 14 september kl. 18.00. Inbjudan hoppas jag ni har fått tidigare i veckan. Annars hittar ni den på bloggen.
 • Skollunken torsdag 15 september. Vi kommer gå till Pinbacksskogen. Eleverna behöver ha kläder och skor som är anpassade för aktivitet utomhus. En vattenflaska kan också vara bra att ha med sig.
 • Elevledda utvecklingssamtal 26 september och 3 oktober mellan kl. 13.30-19.30. Mera info kommer!
   
  Ha en trevlig helg!
  Hälsningar Anna, Bonnie och Sussi
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar